Hoe werkt het?

Thema's

Op onze thema pagina vind je de thema's die wij op dit moment in onze collectie hebben. De thema's zullen wij blijven uitbreiden dus hou onze site in de gaten voor de nieuwste thema's. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek thema neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveren

Via het contactformulier kun je de alle gegevens invullen die wij nodig zijn om de reservering aan te nemen. Je geeft oa het thema, de datum en het aantal personen door. Wij laten vervolgens binnen 24u weten of de reservering definitief is.

Betalen

Na reservering dient het feestje binnen 5 dagen betaald te worden. Hiervoor ontvang je in de reserveringsbevestiging een betaalverzoek. Mocht de betaling niet binnen 5 dagen binnen zijn dan vervalt de reservering.

Ophalen materialen

Na het maken van de reservering zullen wij een tijdstip met je afspreken wanneer je de spullen voor het feestje kunt ophalen. Het afhaaladres is Ruiten A Kanaal Noord 5a Ter Apel. De materialen passen in de auto mits er ook ruimte is op de achterbanken.
Het is ook mogelijk dat wij de spullen komen brengen en alles voor je opzetten. Hiervoor rekenen wij een vergoeding van 50 euro excl bezorgkosten van 0,25 cent per km.

Opzetten

Voor het opzetten van de tentjes en het decoreren van de bedjes hebben wij een uitgebreide instructie toegevoegd aan het pakket. Deze zijn vrij eenvoudig te volgen en alles is hierbij aanwezig. Zoals een pomp voor de luchtbedjes etc. Let er goed op dat er geen scherpe voorwerpen op de vloer liggen en de huisdieren niet bij de materialen kunnen.

Opruimen

Gelieve bij het opruimen de materialen in de tassen retour doen die ervoor bestemd zijn. De lakens etc mogen vuil retour worden gebracht. Mocht er onverhoopt is kapot zijn gegaan dan deze materialen graag apart houden.

Retouren

Op het afgesproken tijdstip breng je alle materialen terug. Hou er hierbij rekening mee dat je niet te laat bent. Dit ivm de eventuele volgende reserveringen.

Borg

Wij vragen een borg van 50 euro per feestje. Mits alle artikelen in goeie staat worden terug gebracht zal deze borg binnen 48uur worden terug gestort op uw rekening. Normale slijtage van producten vallen buiten de borg en zijn voor onze rekening.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Een bijzonder wens of verzoek?

Op zoek naar een uniek cadeau of feest?

Neem contact met ons op 

& wij denken graag met je mee!

Contactgegevens

Ruiten a kanaal noord 5a, 9561TE Ter Apel

06-51991457

info@lets-celebr8.nl

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over de website